Det här är vi

 

Winterkvist.com är ett familjeföretag, bildat 1989. På den tiden jobbade vi med informations- och datasäkerhet och hette Computer Security Center.  Vi jobbar fortfarande med data-och informationssäkerhet men nu under namnet Winterkvist.com. Hela namnet är Winterkvist Design AB om vi ska vara riktigt formella och korrekta.

Vi kallar oss proffs på Internet och har jobbat med information i olika former i mer än 30 år. 

Hemsidor bygger vi baserade på WordPress. Det är världens mest använda lösning för bloggar, hemsidor och nätbutiker Det är ett användarvänligt system för att sköta, uppdatera och underhålla din webbplats.

Vi designar allt som går att designa, visitkort, mässmontrar, bilar, broschyrer, kartonger, USB-minnen, kameraband och profilkläder, bara för att ta några exempel.

Vi gillar bilder

Vi fotograferar och har du behov av rörliga bilder, video, så ordnar vi det också. Vi gillar det här med fasta priser också och du får i normalfallet alltid en offert på det vi ka göra. Då vet du som kund vad du får och vad det kommer att kosta.

Sedan ser till att ta hand om alla dina nättjänster så att du bara behöver vända dig en enda leverantör – oss.

Mikael Winterkvist

Designer och projektledare. Har jobbat som journalist i många år och designat alltifrån tidskrifter till visitkort. Svag för elektroniska leksaker och i hans värld är det helt okej med en mobiltelefon som kostar som lika mycket som en laptop, eller mer. Pryltokig, först med det senaste och med ett skrivbord som domineras av en stor iMac 5K  kopplad till ett ljudsystem som man kan skjuta ut treglasfönster med. Annars en gammal överlevare från DOS-tiden och som med en tår i ögat kan berätta om sina gamla batfiler. När Mikael inte sitter framför datorn så  sitter han ofta under ett träd i skuggan nere i Spanien eller så ligger han på golvet och leker med något av sina barnbarn. Håller på New York Islanders i ishockey och har en gång tagit Stefan Persson i hand. Han har även matchtröja signerad av Mats Lindgren på kontoret. Mellan varven ses han i Byske eller Kågeälv med ett flugspö i handen. Mikael har en egen blog – Macken

e-post: mikael@winterkvist.com
mobil: 070-675 18 37

Johan Ylinenjarvi

Tekniker och nätverkspulare, Johan är vår grundbult. Han som ser till att saker och ting fungerar, att servrar snurrar och att alla får sin e-post. Lugn som en filbunke med en stressnivå som ligger högre än Himalayas högsta topp. Behärskar Windows, Mac OS X och Linux. Har han bara tillgång till din bärbara, ett bra söksystem och lite tid så fixar han det mesta. Har gått från Windows till Mac, iPhone och iPad.

Gillar Skellefteå AIK och fotriktiga skor. Enda gången Johan kan brusa upp och bli mer än lovligt upprörd är när ett domslut går mot han älskade hockeylag och då är han enligt sig själv är precis lagom enögd.  Alla domslut som går mot Skellefteå AIK är felaktiga, enligt Johans sätt att se det. Kräver också kaffe i stora mängder, varmt.

e-post: johan@winterkvist.com
mobil: 070-459 65 10