Winterkvist

Hyr en webbis

images/1/images/1/produktbilder/box-hyrenwebbis.pngDu har en snygg hemsida. Den passar in i företagets profil och den innehåller all basinformation men den "lever" inte. Du har försökt få in lite mer nyheter, lite med färsk information men organisationen hinner inte med hemsidan. Känns problemet igen?

Behöver du ett bollplank?

Du har idéer, tankar och funderingar när det gäller företagets närvaro på nätet men du saknar ett bollplank, någon som du kan diskutera Internet med. Känner du dig lite ensam? Du har en ny, läcker reklamfilm som du skulle vilja ha ut på din hemsida men du vet inte hur du ska göra. Känns det bekant?

Aktuell

images/1/images/1/ikoner/klocka.pngEn bra hemsida är aktuell. Den innehåller färsk information och den uppdateras regelbundet. Hålls den inte levande så spelar det ingen roll hur snyggt designad den är. Designen blir bara kosmetika. Problemet för många företag är att kommunikation via nätet inte ingår i de ordinarie arbetsuppgifterna. Någon får ansvaret för hemsidan och denne någon har redan fullt upp med andra arbetsuppgifter. Hemsidan halkar efter, kommer i andra hand och den uppdateras inte i samma takt som företaget utvecklas.

Hyr en webbis

images/1/images/1/ikoner/magi.pngHyr en webmaster, en webbis, av oss så tar vi ansvar för din hemsida. Vi håller den uppdaterad, ser till att nyheter publiceras regelbundet och vi fungerar också som ditt bollplank och vi hjälper dig med ljud, bild, text och nya funktioner. Detta mot en fast månadsavgift så att du hela tiden vet exakt vad det kostar. Kommunikation via nätet är betydligt svårare än att skriva för ett tryckt media (broschyr, kundtidning eller liknande). Winterkvist.com har jobbat med informationshantering i mer än 30 år. Vi är proffs på informationsbehandling och av de 30 åren har vi jobbat med nätet i 15 år. Vi vet att det gäller att skriva kort, snabbt och enkelt om du ska nå ut. Något som kanske låter enkelt men som är svårare i praktiken. Det är här vi kommer in. Vi tar över ansvaret för att hemsidan hålls uppdaterad. Vi skriver dina nyheter, samlar in information, tar de bilder som behövs och vi uppdaterar. Du "hyr en webbis" - men inte på heltid - bara du då behöver. Vi samlar in nyhetstips och skapar nyheter av dem. Det kan vara en lösning till en kund, exempelvis. En lösning som du och ditt företag tagit fram. Ni har löst kundens problem - låt oss då skapa en nyhet av det och kanske rent av se till att även kunden får vara med och synas på din hemsida.

Du har full koll

images/1/images/1/ikoner/content.pngNaturligtvis har du som kund full kontroll över det som skrivs. Du får alla artiklar, alla nyheter för godkännande - innan något publiceras. Vi gör de eventuella ändringar du vill göra och du godkänner alla bilder och allt material.

Detta kan vi hjälpa dig med

images/1/images/1/ikoner/glasogon.png. Hålla hemsidan uppdaterad med nyheter . Utveckla nya funktioner . Komma med förslag och lösningar på hur du kan utveckla din hemsida Glöm inte bort reklamfilmer och annat som du kanske producerat i företag. Vi kan ta dem, konvertera dem och se till att de kommer ut på din hemsida. Vill du han en skräddarsydd skärmsläckare, bakgrundsbilder eller liknande. Sånt vi kallar datorgodis - vi hjälper dig med sånt också. Se oss som en resurs - ditt bollplank. Vi kan hjälpa dig med nyhetsbrev, kundtidningar m.m. - kort sagt det mesta som handlar om information. Kontakta oss så får du veta mer om vår tjänst ´Hyr en webbis´.