Winterkvist

Winterkvist Lagring

images/1/images/1/produktbilder/box-lagring.png

De flesta säkerhetsbolag kräver att att du gör säkerhetskopior och att att minst en kopia förvaras utanför kontoret. I händelse av att ditt kontor slås ut så måste viktig information finnas utanför huset.


Winterkvist.com tar hand om dina säkerhetskopior och ser till att en färsk kopia finns utanför kontoret, på säker plats. Varje natt görs en ny kopia, på den senaste informationen och den lagras på våra servrar.
images/1/images/1/genre/sync.png
Komplett kopia 
Tillsammans går vi igenom vad det är du vill ha kopierat och sedan görs en komplett kopia. Varje natt görs en kontroll av det som är nytt och sedan överförs det och lagras hos oss. Du har alltid en komplett kopia på din information lagrad på säker plats, utanför kontoret. 
Kontakta oss
Kontakta oss så berättar vi mer om hur du löser dina lagringsbehov på ett snabbt, säkert och smidigt sätt. 070-675 18 37, Mikael Winterkvist Kostnaden är beroende på hur mycket data du vill lagra. Har du stora behov och behov av större lagringsvolymer så rekommenderar vi vår samarbetspartner Office IT Partner i Skellefteå.