Winterkvist

Winterkvist Moln

images/1/images/1/genre/cloud.png

Vi blir allt mer mobila och vi flyttar oss med våra bärbara datorer och med våra smarta telefoner. I de flesta verksamheter finns ett krav på att kunna dela information, snabbt, enkelt och automatiskt.


Via våra Mac-servrar kan vi erbjuda automatiskt delning av adressbok, kalender och annan information. Du behöver inte synkronisera längre eller fundera på om du har informationen i din dator, i din telefon eller i din iPad. Den finns där - direkt. 
Ett exempel 
Winterkvist.com har teknik så att vi kan hjälpa dig var du än befinner dig (nästan). För oss är det viktigt att alla snabbt och enkelt kan hitta information om kunder och samarbetspartners. Vi vill att om någon av oss har skrivit in informationen så ska alla andra ha den - direkt.
images/1/images/1/genre/sync.png
Visst, du kan skicka digitala visitkort och du kan skicka informationen via e-post men det är inte så smidigt som vi vill ha det. Vi vill att den information vi anser att alla andra ska ha ska landa i våra datorer, våra telefoner och våra iPad - direkt. 
Delning
Därför kör vi delning av information via Snow Leopard OS X-server. Skrivs en ny kontakt in så landar den hos alla, direkt. Ingenting behövs skickas, ingenting ska synkroniseras - allt lagras centralt i vår molnlösning.
 
Winterkvist Moln fungerar med iPad, iPhone, Mac. Molnlösningen fungerar även med Windows och det finns klienter och program för båda plattformarna. Det mesta sköts nämligen helt automatiskt, utan att du ens märker det.  Du installerar ett program i din dator, kopplar upp idg och sedan har du en folder lokalt som synkroniseras med samma foldrar på vår server.
 
I ett företag så kan varje användare ha sin egen katalog med filer samtidigt som ni delar information med varandra och det bästa av allt - vi ser till att en person hos er är administratör och får utbildning i att hantera alla de konton ni behöver. Då behöver ni inte kontakta oss när ni ska lägga till, plocka bort eller ändra något. Det sköter ni själva.
 
Kontakta oss
 
Kontakta oss så ska vi berätta hur du kan dela den information du vill ha med dig. Du kan dela internt, mellan dina olika enheter (laptop, telefon mm.) eller du kan dela med medarbetare. 
Det bestämmer du. 070-675 18 37, Mikael Winterkvist