Winterkvist

Komplett paket för nya företagare

Har du planer på att starta ett eget företag så vet du också att det är förenat med kostnader. Du behöver visitkort, brevpapper, en logotyp, hemsida, plats för hemsida och du behöver e-post. Många tjänster, många funktioner som snabbt kan springa iväg till stora kostnader. Därför lanserar Winterkvist.com nu ett komplett paket för nyblivna företagare.

Vi har satt samman ett komplett startpaket som innehåller: images/1/images/1/ikoner/magi.png- grafisk profil - logotyp - hemsida - domän - e-post - brevmallar för Office eller iWork images/1/images/1/ikoner/design_utan_marginal.pngVi designar allt och vi ser också till att ordna tryck om du vill det.

Då använder vi vårt kontaktnät och våra samarbetspartners så att du slipper lägga tid på få de har sakerna på plats. Vi ser med andra ord till att ditt företag ser bra ut medan du kan koncentrera dig på att sälja, planera och komma igång. images/1/images/1/ikoner/valuta.png

Allt i ett enda paket som du kan välja att betala på tre månader, utan ränta och utan extra kostnader. Då blir kostnaden inte lika kännbar och du vet dessutom på öret vad allt kommer att kosta varje månad.

Slutligen, det bästa av allt - du har din hemsida och alla dina nättjänster hos oss och behöver vara kontakta ett enda företag, oss, för din hemsida, din e-post, nättjänster och tryckssaker. Ett samtal, en enda leverantör. Snabbt och enkelt. images/1/images/1/ikoner/happy_utan_margin.png

Kontakta oss så ska vi berätta hur vårt Nyföretagar-paket fungerar. 070-675 18 37, Mikael Winterkvist