Winterkvist

Portabel fotostudio

images/1/images/1/2009-10/d90_16_85vr_l.png

Vi gillar bilder. Framför allt gillar vi bra bilder och det finns inget mer stimulerande att få sätta tänderna i en ny design med ett riktigt bra bildunderlag. Ibland saknas det bilder och då är det där jobbet börjar. 

Antingen tar vi bilderna åt dig eller så köper vi in dem från våra fotografer eller från de bildbyråer som vi har avtal med.

Vi kommer till dig

images/1/images/1/ikoner/bilder.pngWinterkvist.com har en portabel fotostudio som gör att vi kan komma till dig, bygga en fotostudio i dina lokaler och sedan kan vi fotografer dig, din opersonal eller dina produkter. Det brukar vara enklare, smidigare och effektivare än att du ska samla ihop alla prylar och komma till oss. Då får du bilder, professionella bilder tagna i en studio.

Miljoner bilder

images/1/images/1/ikoner/world.pngBehöver du andra bilder så kan vi antingen anlita någon av de fotografer vi har avtal med eller så söker vi igenom bilderna hos de bildbyråer som vi har avtal med. Vi har tillgång till flera miljoner bilder och vi letar tills vi hittat rätt. images/1/images/1/ikoner/film.pngBehöver du rörliga bilder för en mässa, en instruktionsvideo eller liknande så kan vi hjälpa dig med det också. Vi har jobbat med rörliga bilder under många år och i ser alltid till att du kan använda din video i mer än ett sammanhang. Mässvideon blir en bra video på din hemsida. Instruktionsvideon ser vi till att du kan ta med dig på en föreläsning, bara för att plocka några exempel.

HD-format

images/1/images/1/ikoner/film_klipp.pngVi jobbar med HD-formatet när det handlar om rörliga bilder för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt och vi har samarbetspartners som kan hjälpa till med redigering och klippning, om vi inte gör det själva.