Winterkvist

Rörliga bilder

images/1/images/1/2009-10/Sony-HDR-XR500V-Camcorder.png

När vi åtar oss ett uppdrag så försöker vi alltid se till att bilder, texter och annat kan användas i fler sammanhang än de kanske var tänkta för inledningsvis.

Alltid aktuell

images/1/images/1/ikoner/film_klipp.pngRörliga bilder kan användas på din hemsida förutom i den video det var tänkt från början. Dina stillbilder kan vi göra en snygg mässvideo av som du dessutom kan använda då du ska visa ditt företag och berätta om din verksamhet. Vi vill inte att du ska bli sittande med en video som snabbt blivit inaktuell, som kostat en massa pengar som nu inte gör mycket nytta.

Valuta för din investering

images/1/images/1/ikoner/valuta.pngDärför planerar vi och ser till att din mässvideo snabbt kan uppdateras om det skulle bli nödvändigt. Videon kan vi ta fram i olika format och för olika ändamål. På det sättet får du valuta för din investering och den räcker längre.

Video

images/1/images/1/ikoner/film.pngPrata med oss så kan vi plocka fram ett paket där du får en snygg video för nästa mässa, en fungerande video som du använder istället för en tråkig powerpoint-presentation och som också fungerar som en presentation på din hemsida.