Winterkvist

Vi gillar bilder

images/1/images/1/2009-10/bilder.jpg

Vi gillar bilder och kan vi inte ta dem själva så jobbar vi med fotografer som vi har avtal med och som finns över hela Sverige. Kan de inte ta bilderna åt oss så har vi också avtal med flera av de största bildbyråerna ute på Internet. 


Vi har tillgång till miljoner bilder att välja mellan och vi ser till att du får förhandskopior att titta på så att du verkligen får rätt bilder.

Vi ordnar passande bilder

images/1/images/1/ikoner/bilder.pngVi kan ta fram bilder på sport, teknik, industribilder, flyg och vi kan ta fram bilder från världens alla länder. Oavsett vilka bildbehov du har så tror vi att vi tror lova att vi har en passande bild. Det är ofta där jobbet börjar. Med att leta fram bra, tydliga och talande bilder. Vi letar tills vi och du är nöjda och tills vi har ett bra bildmaterial att utgå ifrån. Då blir resten av jobbet både enklare och går snabbare.

Vi gillar bilder

images/1/images/1/ikoner/magi.pngBehöver du porträtt på din personal så ordnar vi det. Vill du fotografera dina produkter så är det inga problem det heller. Vi har också ett stort bildarkiv med genrebilder som du som kund har tillgång till. En bild lättar upp och gör budskapet med levande. Därför startar vi ofta med just bilden. Vi gillar bilder och vi gillar att jobba med bilder.