Winterkvist

Visa nyheter från:
Glad Påsk!
E-postfunktionen återställd
Molnlösningen återställd
Angående vår molnlösning 2
Angående vår molnlösning
Vår molnlösning är nere
Problem med att skicka e-post
Vi söker programmerare
Sunnanås nya grafiska design

Vi söker programmerare

2017-03-03 15:08:22

Nu har du möjlighet att bli medlem av ett team som har som motto att alltid ha roligt, Winterkvist.com. Vi söker en duktig, driven PHP-kodare med färdigheter att slänga ihop appar för iOS.

Vi har vårt kontor på Storgatan 26 i Skellefteå, centralt några minuter utanför centrala stan. Vi jobbar med våra egna skräddarsydda PHP-lösningar, våra egna appar och vi jobbar även med WordPress.

Vi kan tänka oss att erbjuda dig en anställning även om du inte vill flytta till vår vackra stad. Vi har vana av att jobba tillsammans med utvecklare, designers och andra medarbetare på distans så det ser vi inte som något problem. 

Vi tror att du har högskoleutbildning eller motsvarande och att du jobbat med PHP ett tag liksom att du är van vid bygga och koda appar, främst med Ionics lösning som i botten är javascript och webb det också. Du behöver alltså inte vara en Tarzan på att kasta ihop "native-appar".

Däremot söker vi inte en front-end utvecklare utan det är en utvecklare för plugins, skräddarsydda affärslösningar och back-end som vi är ute efter.

Winterkvist.com är ett flexibelt företag och vi jobbar modernt vilket betyder att vi inte hyllar det här med att jobba, 50, 60 eller 70 timmar i veckan. Vi tror på ett lugnare tempo och på god planering. Visst kan det handla om att få hugga i och köra på tills saker är klara, kunderna kommer först, men det betyder inte att vi kör livet ur oss. Vi jobbar hemifrån när vi kan och det fungerar. Vi åker inte in på kontoret för några klämdagar eller halvdagsjobb och efter lunch på fredagar anslår vi betald arbetstid för egna projekt.

Dator, telefon och lite andra roliga tekniska prylar som det sitter ett äpple på håller företaget med. Det vi hoppas att du kommer med är nyfikenhet, energi och ett gott humör. Vi tror också att du ska ha en dos av envishet för ibland går jobbet ut på att hitta och åtgärda buggar.

Vi har sökt efter rätt medarbetare ett tag nu, testat några men ännu inte riktigt hittat den kodare vi känner som kommer att passa in i vårt lilla team.

Känner du att du är rätt person så hör av dig till oss eller om du känner rätt person:

mikael@winterkvist.com

070-675 18 37