Winterkvist

Visa nyheter från:
Glad Påsk!
E-postfunktionen återställd
Molnlösningen återställd
Angående vår molnlösning 2
Angående vår molnlösning
Vår molnlösning är nere
Problem med att skicka e-post
Vi söker programmerare
Sunnanås nya grafiska design

Nu kan du ladda ned DocuNotes 2 gratis

2016-02-02 14:17:56

Winterkvist.com har utvecklat appen DocNotes 2, en app där du kan läsa dokument, lägga till bokmärken och anteckningar och synkronisera allt tillbaka till en webDAV-server. Appen är nu prissänkt till noll kronor.

Visionen en gång i tiden var det papperslösa kontoret men i dag vet du hur det brukar se ut. Det är stora mängder pappersutskick. Det ska skrivas ut, häftas ihop, in i kuvert, på med porto och sedan ska det skickas ut. Med DocuNotes slipper du allt det och sparar tid, pengar och miljön. Jobbar du i en kommun, ett landsting eller i en större organisation så kan du säkert mäta upp drygt en meter papper, per person och år.

Det är beslutsunderlag, ritningar och protokoll. Bara utskicken till politiker och förtroendevalda kan landa på
10 000 - 20 000 kronor i porto för ett enda möte. Sitter du i en bolagsstyrelse så är det dagordningar, kallelser och protokoll som ska skickas ut och även om ni försöker att göra det digitalt så vet du att en del fastnar i e-postsystemen och andra dokument fastnar i spamfiltren.

Stora dokument studsar och det tar tid och kostar pengar att få ut informationen.

Kastas

De mesta av alla dessa papper och handlingar som skickas ut skickas dessutom ut flera gånger när nya versioner ska distribueras. Det blir dyrt och det är inte miljövänligt. Slutligen, när ett ärende behandlats och är klart så går det mesta av alla papper i papperskorgen. DocuNotes 2 är en komplett lösning för att skicka ut dokument digitalt. Du som användare kan lägga in dina egna anteckningar och programmet kan hantera bokmärken. Istället för att skriva ut dokumenten så laddar du hem dem till din iPad, läser, antecknar och jobbar med dem i din enhet. DocuNotes 2 kan hantera uppdateringar, nya versioner och har en inbyggd säkerhetskopieringsfunktion.

DocuNotes 2