Winterkvist

Visa nyheter från:
Glad Påsk!
E-postfunktionen återställd
Molnlösningen återställd
Angående vår molnlösning 2
Angående vår molnlösning
Vår molnlösning är nere
Problem med att skicka e-post
Vi söker programmerare
Sunnanås nya grafiska design

All glass ska till Skellefteå

2016-02-22 11:56:53

Från och i sommar, den kommande glassäsongen så kommer all glass att registreras i Skellefteå.  Det är Hemglass runt 300 bilar som kommer att skicka in statistik till en lösning som Winterkvist.com har byggt.- Vi vill skapa ett nytt verktyg och ett stöd för alla våra säljare och för våra depåchefer så att vi ska kunna hålla koll på försäljning, turer och våra bilar, säger Henrik Wessen, Hemglass.


I varje bil kommer det att finnas en surfplatta som är kopplad till Winterkvist.coms server och Hemglass lösning dit försäljningsdata skickas och bearbetas.

- Säljaren som kör bilen kommer att kunna se sin försäljning, närmast direkt och vi kommer också att kunna hålla koll på aktuell lagerstatus.  Informationen kommer vi sedan att använda så att när bilen kommer tillbaka till depån så är det bara att köra ut en lista och fylla på precis  det som har sålts, förklarar Mikael Winterkvist, Winterkvist.com.

Rätt lastade

- Lösningen kommer att bli ett värdefullt hjälpmedel för att se till att våra bilar är rätt lastade, när de åker ut till våra kunder.

- Vi vill ju inte att kunder ska bli utan glass eller något annat ifrån vårt sortiment, bara för att bilen inte lastats korrekt innan den rullar iväg  från depån och vårt centrallager, säger Mikael Bystedt, som idag driver fem Hemglass-depåer, från Sundsvall upp till Skellefteå.

Två steg

Projektet byggs i två steg, en del som ska vara klar före glass-säsongen startar och senare i höst startar arbetet på del 2.

- Första delen handlar mycket om försäljning, turer och vad som finns i våra bilar. I den andra delen så är fokus alla våra medarbetare och när hela lösningen är klar så kommer vi att ha ett nytt verktyg för försäljning lager, turer och medarbetare, fortsätter Mikael Bystedt.

All data kommer alltså att skickas till Skellefteå och till Winterkvist.com

- Vi är mycket glada över att ha fått det här förtroendet att få bygga och utveckla det här verktyget som kommer att finnas i hela  landet och rulla runt i hela landet. För oss som ett ganska litet företag så är det en härlig utmaning att få visa vad vi kan och en möjlighet att kunna

bygga något riktigt bra, säger Mikael Winterkvist.

Om Hemglass

Hemglass ger kvalité, erfarenhet och glädje till svenska hem. Runt om i vårt avlånga land finns det 30 Hemglass säljkontor.

De är ansvariga för distribution och försäljning av Hemglass produkter och täcker hela Sverige med närmare 300 Hemglassbilar.

Om Winterkvist.com

Vi brukar säga att vi är proffs på Internet därför att det är vår huvudsakliga arbetsplats och det är där du hitträ våra lösningar, hemsidor, butiker, affärslösningar och appar. Vi har jobbat med information i olika former i mer än 30 år och vi har funnits som företag sedan år 1989.

Kontakta:

Mikael Winterkvist
070-6751837