Winterkvist

Winterkvist Hemsida

images/1/images/1/produktbilder/box-hemsida.png

Är en komplett lösning för att designa, uppdatera och underhålla din webbplats eller ditt intranät med fullt stöd för underliggande webbplatser. 


Winterkvist Hemsida är en perfekt lösning för en koncern eller för en större community. I grunden är det WordPress, som används av miljoner bloggar och hemsidor. Vi har paketerat WordPress-lösningen med design, utbildning, fotografering och plats för din hemsida på våra servrar och en lösning för din e-post. Allt det kallar vi Winterkvist Hemsida.
 
Det är bara att klicka
images/1/images/1/ikoner/content.pngKan du skicka e-post och fylla i formulär på nätet så kan du sköta Winterkvist Hemsida. Hela lösningen bygger ikoner och formulär - du klickar på den ikon och den funktion du vill använda. Sen fyller du din text, laddar upp dina bilder och förhandsgranskar - ser det bra ut så kan du publicera din text direkt eller så programmerar du att läggas ut på givet datum och på ett givet klockslag. Du behöver inte vara fullfjädrad webbdesigner eller kunna en massa HTML.
 
Språkstöd
images/1/images/1/ikoner/world.pngWinterkvist Hemsida stöder olika språkversioner - fullt ut. Byter en användare språk så byts menyer och alla texter ut till valt språk. Dina texter kan du naturligtvis sortera i kategorier. Skapa de kategorier du behöver och sen kan du hålla reda på det du publicerar. - Ska du ladda upp en bild så finns det inbyggt i WordPress. Vill du ha bilden till höger, vänster eller mitten så klickar du de valen - Vill du ha en svart ram runt bilden så väljer du det när du lägger in bilden i texten
 
Moduler
images/1/images/1/ikoner/moduler.pngWinterkvist Hemsida (WordPress) bygger på moduler som du kan aktivera eller slå av om du inte behöver dem. Idag finns moduler för: - Användar/grupphantering - Administratörshantering - Internt bildgalleri - genrebilder för dina texter - Publikt foto/bild galleri - Förstasidan - för att hantera tips och texter som du länkas från startsidan - Butik - integrerad med din webbplats - Nyhetsbrev - skicka ut information till dina besökare - Reklam - hantera banners - Nedladdningsbara filer - Länkar - Underhåll och kopiering av din databas - Säkerhetsmodul - Statistik
 
Tekniska krav
images/1/images/1/ikoner/viktigt.pngApache-webserver, PHP och MySQL.   Utbildning ingår, liksom design och installation. Winterkvist Hemsida säljs inte som en lös produkt utan är avsedd som en komplett, heltäckande lösning för våra kunder där vi levererar hela lösningen. Vi installerar WordPress, designar hemsidan som du vill ha den och ser till att den finns på nätet.
 
Har du idag ingen interneteleverantör för din hemsida så kan vi hjälpa dig att ordna plats för din hemsida, installera och designa Winterkvist Hemsida. Vi leverar från ax till limpa för att uttrycka det enkelt. Behöver du utbildning för din personal så ordnar vi det också - alltifrån Photoshop, HTML till redigering av ljud- och videofiler.