Winterkvist

Winterkvist Nätbutik

images/1/images/1/produktbilder/box-natbutik.png

Winterkvist Nätbutik är en komplett nätbutik som du kan koppla till din hemsida eller köra helt externt och frikopplat. Lösningen är lika enkel och smidig att använda som Winterkvist Hemsida.


Vår nätbutik ät tänkt att exponera dina produkter så mycket som möjligt. Därför byts varorna automatiskt på förstasidan och i alla dina digitala butikshyllor. 
 
Du kan hantera erbjudanden, reor och prisnedsättningar. Naturligtvis har du lagerstatus, orderhantering och kundhistorik i din butik.
Grunden i vår butik är välkända WooCommerce som du kopplar till en WordPress-webbplats.images/1/images/1/ikoner/emblem.png
 
Winterkvist Nätbutik kan kopplas mot PayPal eller annan betaltjänst och den uppfyller både bankernas och Konsumentverkets rekommendationer om tydlig visning av var dina kunder är i köpprocessen. images/1/images/1/ikoner/happy_utan_margin.png
Du hyr Winterkvist Nätbutik precis som vilken butik som helst och betalar en startavgift, installationsavgift för betallösningar och sedan en fast hyra, per månad. Bandbredd, e-post och andra tjänster ingår.
 
Vi ser till att din butik är tillgänglig, att dina kunder kommer åt den och att allt fungerar.