Winterkvist

Winterkvist Netkontor

images/1/images/1/produktbilder/box-natkontor.png

Winterkvist Netkontor är ett ditt kontor på nätet. Lösningen är avsedd för det lilla eller det medelstora företaget. Du kan styra projekt, hålla reda på dina kunder och dela information med andra via Winterkvist Netkontor.

 
Winterkvist Netkontor

images/1/images/1/ikoner/portfolj.pngär precis det namnet säger - ditt digitala kontor på nätet. Oavsett om du bara behöver en plats för din hemsida eller fullt utbyggda servertjänster så är det Netkontor du behöver. Tjänsten finns i olika versioner så du kan starta där du vill och sedan lägga till tjänster vartefter du behöver dem. images/1/images/1/ikoner/world.pngI Netkontor finns plats för hemsida, e-post, dela filer, dela kalendrar, dela adressböcker, dela projektuppgifter, intern hemsida, chatserver, podcastserver och säkerhetskopiering i den utsträckning du och ditt försäkringsbolag kräver. Du väljer också den grad av säkerhet du vill ha runt din information.

Vi kan erbjuda säkra, skyddade servrar som inte går att nå utan en krypterad och skyddad uppkoppling och vi kan erbjuda enklare tjänster där kravet på säkerhet inte är lika högt. Det väljer du. images/1/images/1/ikoner/happy_utan_margin.pngVi ser också till att du slipper hålla reda på IP-nummer och annat. Du får helt enkelt ett program av oss som du klickar på, sedan loggar du in och kan börja att använda dina funktioner. Allt du behöver hålla reda på är namn och lösenord.

Winterkvist Net Kontor 1 from Mikael Winterkvist on Vimeo.

 
Winterkvist Netkontor

images/1/images/1/ikoner/valuta.pnghar fasta priser, per månad så att du hela tiden har koll på dina kostnader. Du vet vilka tjänster som ingår och du vet vad det kostar. Det är enklast för dig och smidigast för oss.

 
Winterkvist Netkontor

fungerar med Windows,  Linux och Mac och du kan till och med logga in och använda tjänsterna via din iPhone (smartphone) eller din iPad. NetKontor fungerar även edm Androdi-telefoner och surfplattor. images/1/images/1/ikoner/magi.pngVårt Netkontor kan enkelt kopplas till ett projektprogram där du som projektledare kan dela ut dokument, uppgifter, hålla reda på olika faser och deadlines. Varje projektdeltagare har alla uppgifter i sin dator som synkroniseras automatiskt mot Winterkvist Netkontor.

Winterkvist NetKontor-2 from Mikael Winterkvist on Vimeo.

 

Winterkvist Netkontor

images/1/images/1/ikoner/grupp.pnghar stöd för delade kalendrar och för att dela annan information. Netkontor synkroniserar information med Apples iCal och Apples Mail. NetKontor kan också köras under Windows om du har program emd stöd för WebDAV, CalDav och CardDav. Du kan skicka ut påminnelser, information och dokument via Netkontor till dina medarbetare och de kommer att får påminnelser i den omfattning som du väljer.