Winterkvist

Få saker gjorda med OmniFocus

images/1/images/1/2010-03/omnifocus-2.png

OmniFocus är ett perfekt litet smidigt projektstyrningsprogram med funktioner som du normalt sett bara hittar i betydligt dyrare program. 


Med OmniFocus håller du reda på projekt, kunder, uppgifter, planeringar och dokument och du kan hålla informationen synkroniserad mellan dina datorer och din iPhone/iPad.Vi letade själva länge efter ett program där vi kan hålla reda på projekt, planeringar, uppdrag och kunder. Ett program som inte var för komplext och för svårt att förstå sig på.
 OmniFocus 
Efter en tids letande så hittade vi OmniFocus. Det är enkelt, överskådligt och lätt att förstå sig på. Det var precis det vi letat efter och efter att ha fått förfrågningar från våra kunder så bestämde vi oss för att sälja OmniFocus komplett med en synkroniseringstjänst. 
 Synkronisering 
Det är nämligen synkroniseringen och delningen av information som är OmniFocus styrka. All information kan delas mellan dina datorer och din telefon. Du kan skriva in uppgifter i din telefon och de dyker sedan upp, direkt och automatiskt, i dina datorer. images/1/images/1/2010-03/omnifocus-1.png Du kan bifoga bilder, dokument och till och med ljud- och videofiler - allt kan delas och synkroniseringen görs via våra snabba Snow Leopard Servrar. 
Komplett 
Du köper OmniFocus via oss och i paketet ingår programmet, installation och uppläggning och synkronisering under ett helt år.
Det här kan du göra 
Du kan lägga ut uppgifter på medarbetare eller på dig själv. De du jobbar tillsammans med kan sedan synkronisera informationen och se vilka uppgifter de har fått. Du kan synkronisera informationen mellan dina datorer och/eller din iPhone och även med din iPad. Du får full kontroll på alla dina projekt, dina kunder, dina uppgifter och dina dokument. Du har all information tillgänglig lokalt och kan jobba även om du inte har kontakt med nätet. Alla synkroniseras snabbt, enkelt och automatiskt.