Winterkvist

Winterkvist Intranät

images/1/images/1/produktbilder/box-intranet.png

Winterkvist Intranät bygger på Winterkvist Hemsida och är lika enkel att sköta, hantera och uppdatera. Lösningen är tänkt för ditt interna informationsnät och din interna hemsida med information för dina medarbetare. images/1/images/1/ikoner/grupp.png


Winterkvist Intranät
har en lite mer avancerad hantering av dina användare och besökare. Du kan sortera in dem i roller och tilldela dem olika rättigheter lite mer finfördelat. Winterkvist Intranät innehåller också läskvitton. Har du viktig information som du vill att alla ska läsa så kan du begära ett läskvitto. Medarbetare som inte tagit del av informationen inom en viss tid kommer då att få en påminnelse, via e-post med en länk och du som administratör kommer att få ett läskvitto då de tagit del av informationen. 

images/1/images/1/ikoner/avdelningar.png
Winterkvist Intranät
har stöd för avdelningar och dotterbolag och du kan ha administratörer som sköter sig själva och som kan sköta de avdelningar du vill. Du kan också ha redaktörer som bidrar med information men som inte tillåts publicera den. Det styr du. 
images/1/images/1/ikoner/databas.pngPrecis som Winterkvist Hemsida så bygger lösningen på webbservern Apache, PHP och databasen MySQL. Det betyder att du slipper dyra licensavgifter och du slipper betala dyrt för “fortsatt drift”. images/1/images/1/ikoner/leverans.pngVi kan leverera din interna hemsida på en egen server som du bara ansluter och startar upp. Sedan är din interna hemsida klar att tas i bruk. Vi gillar enkla lösningar och kan du trycka på strömbrytaren för servern så klarar du att starta ditt intranät.