Winterkvist

Samarbete med hela Sverige

Winterkvist.com samarbetar ofta med konsulter, utvecklare och designers över hela Sverige. Det spelar ingen roll var vi sitter - bara vi har tillgång till en uppkoppling.


Vi sköter våra kontakter via iMessage eller Skype. Vi kan ta över varandras datorer, visa, testköra och tydligt och enkelt redogöra för vad vi har byggt, hur vi har tänkt och vad det ska bli. 
Flexibilitet
Vi har flera gånger haft folk på vårt kontor i Skellefteå som suttit och titta på de här visningarna utan att ens reflektera över att den som visar en lösning, ett program eller vad det kan vara faktiskt sitter i Stockholm, Oslo, Göteborg eller Södertälje. Vårt sätt att jobba ger stor flexibilitet och vi kan anlita och plocka in precis de resurser som krävs för att få jobbet gjort. 
Delas
Vi driver våra projekt på samma sätt. All viktig information delas via våra egna servrar och vi ser till att ha koll på det mesta - utan att det kostar en massa pengar och utan att vi måste ha tillgång till en massa teknik. Dator, telefon och våa iPad - det är allt.