Arjeplognytt – ny design och ny teknik

Nu har en helt ny version av Arjeplognytt lanserats vilket är det första stora steget till att helt byta publiceringsplattform för den digitala lokaltidningen. Nästa steg är att färdigställa en komplett mobil version tillsammans med en app.

Tidningens logotyp och hela grafiska profil har även uppdaterats av Winterkvist.com

Arjeplognytt

Ny teknisk lösning till fiskekort.se

Winterkvist.com har fått uppdraget att flytta över Sveriges största webbplats för att köpa fiskekort, Sportfiskarnas fiskekort.se, till en helt ny teknik plattform och lösning. Arbetet kommer att löpa från september 2017 till april 2018. I arbetet ingår n y försäljningslösning för fiskekort, ny hemsida, ny app och ny redovisningslösning

fiskekort.se

God Jul och Gott Nytt År!

Vi tillönskar alla läsare, alla hemsidesbesökare, alla kunder, leverantörer och samarbetspartners en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Vi köper som vanligt inte presenter till våra kunder och samarbetspartners utan skänker pengar till projekt som vi tycker att är värda att stödja.

I år stöder vi utbildning av barnmorskor i Afghanistan, Tor-projektet och WWF.

Nu stänger vi vårt kontor fram till den 8 januari och tar lite ledigt.

Ny hemsida till FSBS

Winterkvist har levererat en ny webbplats, hemsida och medlemsportal åt Föreningen Sveriges Bygglovgranskare och byggnadsnämndsSekreterare.

fsbs.se

Ny hemsida till EK Interiör AB

Vi fick förtroendet att skapa en ny hemsida åt Ek Interiör AB och såg också till att ta nya bilder på en del allt det Eva Karlberg skapat under åren.

EK Interiör AB

Ny affärslösning till MacSupport

Winterkvist.com har utvecklat en ny affärslösning för Sveriges största återförsäljare av Apple-prylar, MacSupport. I lösningen ingår en avtals- och abonnemangsberäkningsdel som används internt i kombination med en boknings och offertförfrågans del som används mot företagskunder.

MacSupport

Ny butik till Rum1

Winterkvist.com har fått uppdraget att bygga en ny nätbutik till möbel- och interiörsbutiken Rum1. I den nya butiken kommer du att hitta ett urval av Rum1s möbler och inredningsprodukter.

Rum1

Nu är den här – vår nya hemsida!

Vi borde ha tagit tag i projektet långt tidigare och vi borde ha blivit klara långt tidigare men du vet hur det kan bli – kunder och kunders önskemål går före. Nu har vi i alla fall bättrat oss och fått ihop en ny hemsida. Byggd med alla de vekrtyg vi kan erbjuda dig Divi, WordPress, plugins och design.

Det finns en tanke med den nya hemsidan – du kan scrolla direkt på förstasidan och få ett grepp om det vi sysslar med, huvuddragen. I menyn finns sedan mer information för den som är intresserad.

Det finns en tanke med designen också – röriga, fyllda skrivbord ska stå som kontrast till texter och informationen.