Hundskolan Vision och Webdog får helt ny teknisk plattform

Vi har nu slutfört två steg av tre i arbetet att uppdatera Hundskolan Visions och Webdogs tekniska plattform. Winterkvist.com har byggt en helt ny nätbutik för Webdog och en ny hemsida åt Hundskolan Vision. Det innebär att butik och hemsida numera är integrerade med varandra. Det tredje steget är att bygga en app för båda tjänsterna. Appen beräknas kunna lanseras under maj månad.

Hundskolan Vision 

Winterkvist.com stöder Skellefteå Skidklubb

Winterkvist.com stöder Skellefteå Skidklubb som sponsor och har byggt en ny hemsida som lanseras under april/maj månad. I vårt sponsoruppdrag ingår också vår molntjänst och andra digitala tjänster som Skellefteå Skidklubbs styrelse, funktionärer och medarbetare kommer att använda i verksamheten.

En överfull hårddisk ställde till det

Strax före sjutiden nu på morgonen (5 april) så fick vi störningar i driften av våra webbtjänster, butiker, bloggar och hemsidor. Det var en en hårddisk som helt enkelt blivit överfull, utan att varna för det. I normalfallet så ska våra övervakningssystem ha kontroll på hårddiskar och innehåll men av oklar anledning så fungerade det inte det med just den här hårddisken. Efter en knapp timme så hade vi hittat felet, åtgärdat det och startat om alla tjänster som nu ska fungera normalt igen.

Vi beklagar det avbrott som problemet orsakat för våra kunder. 

Ny butik till Åbyälven

Åbyälven har fått en ny nätbutik och en ny app. Butik och app lanseras under april/maj månad. 

Ånbyälvens fiskekortsbutik

Till er alla!

Winterkvist.com sponsar SkidSM 2018

Under SkidSM 2018 I Skellefteå så kommer Winterkvist.coms Mikael Winterkvist att finnas på plats och fungera som pressansvarig. I skrivande stund pågår en massa förberedelsearbete och du kan följa det och sedan tävlingarna, i bildväg och textväg,  på Instagram och på Facebook.

Resultat tider och annat hittar du på skidsm2018.se 

Arjeplognytt – ny design och ny teknik

Nu har en helt ny version av Arjeplognytt lanserats vilket är det första stora steget till att helt byta publiceringsplattform för den digitala lokaltidningen. Nästa steg är att färdigställa en komplett mobil version tillsammans med en app.

Tidningens logotyp och hela grafiska profil har även uppdaterats av Winterkvist.com

Arjeplognytt

Ny teknisk lösning till fiskekort.se

Winterkvist.com har fått uppdraget att flytta över Sveriges största webbplats för att köpa fiskekort, Sportfiskarnas fiskekort.se, till en helt ny teknik plattform och lösning. Arbetet kommer att löpa från september 2017 till april 2018. I arbetet ingår n y försäljningslösning för fiskekort, ny hemsida, ny app och ny redovisningslösning

fiskekort.se

God Jul och Gott Nytt År!

Vi tillönskar alla läsare, alla hemsidesbesökare, alla kunder, leverantörer och samarbetspartners en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Vi köper som vanligt inte presenter till våra kunder och samarbetspartners utan skänker pengar till projekt som vi tycker att är värda att stödja.

I år stöder vi utbildning av barnmorskor i Afghanistan, Tor-projektet och WWF.

Nu stänger vi vårt kontor fram till den 8 januari och tar lite ledigt.

Ny hemsida till FSBS

Winterkvist har levererat en ny webbplats, hemsida och medlemsportal åt Föreningen Sveriges Bygglovgranskare och byggnadsnämndsSekreterare.

fsbs.se

Ny hemsida till EK Interiör AB

Vi fick förtroendet att skapa en ny hemsida åt Ek Interiör AB och såg också till att ta nya bilder på en del allt det Eva Karlberg skapat under åren.

EK Interiör AB

Ny affärslösning till MacSupport

Winterkvist.com har utvecklat en ny affärslösning för Sveriges största återförsäljare av Apple-prylar, MacSupport. I lösningen ingår en avtals- och abonnemangsberäkningsdel som används internt i kombination med en boknings och offertförfrågans del som används mot företagskunder.

MacSupport

Ny butik till Rum1

Winterkvist.com har fått uppdraget att bygga en ny nätbutik till möbel- och interiörsbutiken Rum1. I den nya butiken kommer du att hitta ett urval av Rum1s möbler och inredningsprodukter.

Rum1

Nu är den här – vår nya hemsida!

Vi borde ha tagit tag i projektet långt tidigare och vi borde ha blivit klara långt tidigare men du vet hur det kan bli – kunder och kunders önskemål går före. Nu har vi i alla fall bättrat oss och fått ihop en ny hemsida. Byggd med alla de vekrtyg vi kan erbjuda dig Divi, WordPress, plugins och design.

Det finns en tanke med den nya hemsidan – du kan scrolla direkt på förstasidan och få ett grepp om det vi sysslar med, huvuddragen. I menyn finns sedan mer information för den som är intresserad.

Det finns en tanke med designen också – röriga, fyllda skrivbord ska stå som kontrast till texter och informationen.